BLACK WEEK TARJOUS!✨

🖤 Käytä koodia VIP200BLACK ja saat HUIKEAN 200€ ALENNUKSEN kaikista verkkokauppamme hirsikehikoista, myös jo alennetuista hinnoista.

(Tarjous koskee yli 1000 euron tuotteita/tilauksia kampanja-aikana)

⭐️Lisäksi saat hirsikehikollesi ilmaisen säilytyksen kevääseen saakka!

Kampanja on voimassa 17.11-26.11.2023 välisen ajan. Alennus koskee myös jo alennettuja tuotteita. Kuponki lunastetaan tilauksen yhteydessä.

Voit käyttää vain yhtä koodia kerrallaan uuteen tilaukseen.

Voimme ylpeänä kertoa, että yrityksemme on yksi Suomen Vahvimmista! Saimme Asiakastiedon myöntämän Suomen Vahvimmat Platina-sertifikaatin, joka myönnetään vain parhaista parhaille. Se kertoo, että olemme luotettava kumppani ja toimintamme on pitkäaikaisesti luotettavalla tasolla.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti myönnetään vain parhaista parhaille yrityksille, jotka ovat täyttäneet sertifikaattiin oikeuttavat tiukat ehdot ja korkean Rating Alfa -luottoluokituksen ja on oikeutettu joko Suomen Vahvimmat Platina-, Kulta- tai Hopea-sertifikaattitasoon.

Näistä parhaaseen Platina-sertifikaattiin on oikeutettu ainostaan 3% yrityksistä.

Suomen Vahvimmat Platina-sertifikaatti on merkki yrityksemme positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti on merkki siitä, että yrityksen toiminta on kestävällä pohjalla.

Kiitos tästä kuuluu myös asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.